2016. júl 24.

DIKTÁTOROK nem léteznek ...

írta: Cs.Cs.Ismerős
DIKTÁTOROK nem léteznek ...

Csak Diktatórikus rendszer van .....

Ki az az elmebeteg, aki eltudja képzelni, hogy ...... egy ember, ..... képes egy egész hatalmi struktúrát a közvetlen irányítása alatt tartani.

A diktátor, ........ csak egy diktatórikus rendszernek a csúcsa. Valójában a hatalomra kerülő személy, .... a rendszer engedékenységével/engedélyével tudja elérni a korlátlan hatalom látszatát. És jobbára, ... minden diktátor, ... valójában egy igen-igen gyenge, frusztrált, jellemtelen egyede, az adott népcsoportnak. És a diktatórikus rendszer többi résztvevője, ....... ezt, ..... a saját kénye-kedve szerint ki is használja. 

Maga a rendszer felépítéséből fakad az egész probléma. ......... Minden csúcs vezető, -Külügy, Hadügy, Igazságügy, Pénzügy, Belügy- ugyan olyan kártékony a népre nézve, ...... mint a sáskák.  Semmi értéket sem teremtenek, de a fenntartásukhoz szükséges anyagiakat, .... folyamatosan követelik.

A diktatórikus berendezkedés, számukra az alap és egyben a normális rendszer. ......... És ha még a tetejébe, kapnak egy állami vezetőt, aki a hatalmával kérkedni és villongni akar. Akkor azt a legmesszemenőbben kiszolgálják. ..... Ugyanis a büdzséjük, így plusz forrásokat kap.

Természetesen az önkormányzatok sem különbek. ...... Ugyanis a támogatásuk/normatívájuk, sokban függ a rendszer csúcsán lévő vezetői csapat elismerésétől. Így hát, a simulékonyságuk lesz az alap mértékegység.

Vagyis a csúcs góré(vezető), lehet bármilyen elmebeteg, ..... ha a nép megválasztotta, akkor azt a hatalom gyakorlói, ki is szolgálják. Ugyanis nekik, csak a megélhetésükhöz fontos anyagi javak a fontosak. A más-kép gondolkodás és ellen vélemény, .... presztízs veszteséggel, rosszabb esetben, a hivatal elvesztésével jár.

A diktatúra addig életképes, míg azt az adott nép elviseli.

Mivel a probléma, a rendszerben van, ..... így a diktatúra felszámolásakor a diktatúrát kiszolgáló és egyben a hatalmat gyakorló hivatalnokok, ... simán kibújnak a felelősség alól, csuklóból/mellényzsebből hárítanak. .... Ők csak a dolgukat végezték.

Az új és élhetőbb világhoz, ... egy merőbben más és felelősség teljesebb gondolkodás módra van szükség. ... Maga a népnek kell, felelősség teljesebb életvitelt élnie. A buta és műveletlen ember, minden rendszerben hátrányos.

                                 Cs.Cs.I.s-mer-Ős

Szólj hozzá

közösség élet választás demokrácia képviselő bölcsesség emberiség manipuláció hatalom ok arány új élet jelen értelem cél vezető gondolkodók okozat új rend Pénz Diktatúra új-kor arany mosás CIVILIZÁCIÓ