2016. júl 30.

MEGTÉVESZTÉS ......... ébredés, vagy háború

írta: Cs.Cs.Ismerős
MEGTÉVESZTÉS ......... ébredés, vagy háború

Vajon te mikor ébredsz rá???

Sziasztok!

Vajon, mikor jöttök rá, ...... hogy a háború nélkülözz-hetetlen, a hadiipar számára? Mi kell ahhoz, hogy a katonai vezetés ráeszméljen arra, ... hogy csak kihasználják.

Sírunk-rívunk, hogy szar az élet. ...... De ennyi és kész!

Ráadásul a jövő-látó és a valóban gondolkodó réteg, de még a spirituálisan felkészültek is ....... mind-mind külön-külön akarnak világ-megváltást vívni.

Több ezren, esetleg 10-20 ezren is vagyunk. Akik ha összefognánk és közösen, az egy értelmes, élhetőbb élet-cél érdekében lépnénk fel. Már most, ... oly hatalmas erőt és energiát képviselnénk, .... mely csak is, az előnyösebb élet-minőség létrejöttéhez vezetne. 

Mire várunk? Mitől félünk? Anyagi világi függőségünk van? A valódi segítőink, kételkednek bennünk?

Eddig bárkivel vettem fel a kapcsolatot. ...... Mind Messiás-ként viselkedett/nyilvánult meg. ........ Nem Jézusra, .... hanem a tanítványaira és némi-nemű alázatra van szükség. ........... Bár elhiszem, hogy szép álom az Ön-ámítás.

Milyen jelre vártok?

                                    üdv: Cs.Cs.I.s-mer-Ős

 

Szólj hozzá

jövő élet választás kezdet agy teremtés kisugárzás világ természet fejlődés bölcsesség erő ember emberiség manipuláció képviselet hatalom új élet jelen cél példa arányok félelmek forrás vezető képzelgés bölcs gondolkodók egyetemes élőhely új rend Család Értelem Diktatúra új-kor Gyökereink CIVILIZÁCIÓ